BilledgalleriKommentarer

 1. Jeg synes det er fedt med et billedgalleri så man kan se alle de kager du ikke har lagt ud som opskrift. Måske du kunne skrive kort om dem. Hvad er kagen lavet af, hvornår/hvorfor lavede du det osv..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :D Jeg vidste godt at jeg ville få kommentarer som din, men det var egentligt ikke helt hensigten med et galleri :) Men tak!

   Slet
 2. Det kunne være virkelig spændende/sjovt hvis du lavede en video om hvad du lavede i Julen og hvilke gaver du fik, hvad for nogle kager du lavede osv. håber du ville da jeg er helt sikker på at mange ville syntes det er fedt.!<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, det tror jeg helt sikkert også at der er mange der ville, men det er desværre ikke en vlog eller lignende jeg har, men en blog hvor jeg deler opskrifter :D Men tak for forslaget!
   -Nikoline <3

   Slet
 3. måske du ville vise nogen opskrifter på din blog hvor det var du ikke behøves at vise hvad du lave men bare lige sig i slutningen af en vidio :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Jeg forstår ikke helt hvad du mener, vil du forklare det? :P

   Slet
 4. Man fornemmer at dette er en passion for dig og det ses tydeligt i dit bagværk. Af så ung alder er der god fremtid for dig indenfor faget �� keep up the good work !

  SvarSlet
 5. Hej den søde tand. jeg er helt vildt med din blog! jeg elsker de ting du gør og de kager du laver
  ! det giver inspiration til mig og andre i godt bage humør. håber du ved du gør noget rigtigt godt<3 M.V.H Alberte<3:-*

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg vil også gerne sige at jeg synes du er rigtig dygtig. Dejligt at du vil lægge alle de gode opskrifter op her. Kh Mette.

  SvarSlet
 7. Heej Niko niko, du er en lækkerbisken -ligesom dine kreationer <3

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg