Kokos og chokolademuffins


Mange har garanteret smagt denne lækre muffin som egner sig perfekt til rigtig mange begivenheder -eksempelvis picnic. Her er mit take på den lækre kage. 

Kokos og chokolademuffins-video


12 stk.
Du skal bruge:
2 æg
2 dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
120 g smeltet smør
3/4 dl hvedemel
4 dl kokosmel
60 g grofthakkede hasselnødder
100 g grofthakket mørk chokolade
Sådan gør du:
  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig æggesnaps og tilsæt resten af ingredienserne undtagen smørret.
  2. Kom smør i når dejen er blandet og rør den godt sammen.
  3. Fordel dejen over 12 forme i en muffinsplade og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 minutter.
Jeg foretrækker at servere dem afkølede. De holder fint til at blive spist på anden- eller tredjedagen. God fornøjelse!