Brombærmuffins


Super lækre brombærmuffins, der sagtens kan fryses om nødvendigt.

Brombærmuffins-video 

16 stk.
Du skal bruge:
100 g smør
2 dl mælk
skal af en usprøjtet citron
2 æg
1½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 nip salt
250 g frosne eller friske brombær

Smuldredej:
40 g smør
1 dl havregryn
½ dl sukker
½ dl mel

Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk og citronskal og varm det til det er godt lunt.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.
  3. Rør smør-mælken i.
  4. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen. 
  5. Tag på forhånd lidt af melet fra og vend det med brombærrene.
  6. Bland alle ingredienserne til smuldredejen med hænderne. 
  7. Tilsæt brombær til dejen og fordel den over de 16 forme.
  8. Kom smuldredej på toppen som du bare har æltet godt sammen.
  9. Bag dem i ca. 25 min. ved 175˚C



God fornøjelse.