søndag den 28. maj 2017

Chokoladescones



Det tager en halv time fra start til slut, og så har du de lækreste chokoladescones. God fornøjelse! 


Chokoladescones-video

10 stk.
Du skal bruge:
350g hvedemel
2 dl mælk
50g smør
50g flormelis
2,5 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1/2 tsk. salt
Ca. 100g grofthakket chokolade 

Sådan gør du:

  1. Bland alle de tørre ingredienser og fordel smørret deri. 
  2. Tilsæt mælk og saml dejen.
  3. Tilsæt til sidst chokolade og ælt det i dejen. Dejen må gerne være en anelse klistret.
  4. Pres dejen ud til en tykkelse på ca. 2-3 cm og brug et glas til at stikke sconesne ud. 
  5. Kom dem på en bageplade med bagepapir og lade dem evt. hvile 10 min. inden de bages ved 250˚C (ikke varmluft) i ca. 10 min. 


5 kommentarer:

  1. Bager du dem med varmluft? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej ved varmluft skal temperaturen ned på ca. 230˚C

      //Nikoline :)

      Slet
  2. Skal det være varmluft 250

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej normal ovn :) Bages de på varmluft anbefaler jeg at bage ved 230˚C i stedet

      Slet