søndag den 28. februar 2016

Lakridskage med chokoladestykker


























Ca. 20 stykker

Lakridskage-video
Du skal bruge:
220g smør
425g brun farin
4 små æg (eller 3 store)
4 spsk. lakridspulver
270g hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
170g grofthakket hvid eller mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Smelt smørret og bland det med farin og lakridspulver.
  2. Pisk æggene i og bland mel og bagepulver sammen inden det kommes i dejen. Hold lidt af melet tilbage til chokoladen. Pisk til dejen er ensartet.
  3. Bland nu den grofthakkede chokolade med melet så det ikke synker til bunds i dejen. 
  4. Vend chokoladen i dejen og fordel dejen i en firkantet (25x25 cm) form med bagepapir. 
  5. Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 minutter. 
  6. Når den er afkølet kan den deles i kvadratiske stykker og serveres. 
Rigtig god fornøjelse. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar