Franske macarons-video
Ca. 20 stk
Du skal bruge:
75g mandelmel
100g flormelis
2 spsk. kakao
2 æggehvider
50g sukker
1/3 x Chokoladeganache
Sådan gør du:
- Pisk æggehviderne meget stive mens sukkeret tilsættes lidt ad gangen.
- Bland de tørre ingredienser og sigt dem i æggehviderne 1/3 ad gangen. Vend det hele godt sammen.
- Her er det vigtigt at dejen får den rette konsistens, og det gør du ved at røre tilpas meget luft ud af dejen. Dejen skal være tyktflydende, og akkurat løbe i "en bane" af dejskraberne når den løftes. Se gerne min video.
- Fyld dejen i en sprøjtepose og placer kagerne med godt mellemrum i klatter af ca. 2,5 cm på et par bageplader med bagepapir.
- Lad kagerne sætte sig i overfladen i 30-120 min. Rør let ved dem for at sikre at de har sat sig inden de bages ved 160 garder i ca. 20 min.
- Fyld dine macarons med chokoladeganache og servér.
Enjoy!