Ca. 40 mini cupcakes
Du skal bruge:
110g blødt margarine
200g sukker
2 æg
175g mel
¾ tsk bagepulver
¾ tsk natron
45g kakao
2 dl juice (f.eks appelsin)
¾ spsk eddike
½ tsk pebermynte ekstrakt
Frosting:
4,5 dl flormelis
60g blødt smør
Ca. 2 spsk mælk
Ca. ½ tsk pebermynteekstrakt + evt. lidt grøn farve
50g smeltet 70% mørk chokolade (afkølet til stuetemperatur)
Sådan gør du:
- Rør margarine og sukker grundigt sammen inden æggene tilsættes et ad gangen.
- Bland de resterende tørre og våde ingredienser hver for sig og tilsæt dem skiftevis til dejen. De tørre ingredienser skal helst sies.
- Fyld ca. 40 mini-muffinsforme med dejen og bag kagerne i ca. 10 minutter ved 180 grader.
Frosting
- Pisk de tre øverste ingredienser grundigt sammen og del frostingen i 2.
- Den ene del blandes med den smeltede og afkølede chokolade, mens den anden del blandes med pebermynte og grøn farve.
- Frostingen kommes i hver sin side af en sprøjtepose og de små cupcakes dekoreres.
- Som et sidste finish kan du pynte med små mynte blade hvis du synes.