Kager, børnefødselsdag og Børnemuseet

D. 27/9-15 havde vi på min arbejdsplads på Børnemuseet et event med Karen Volf. En gruppe forskellige bloggere og deres unger var inviteret. Her viste jeg hvordan børnene ved hjælp af en håndfuld produkter fra Karen Volf, kan lave fine kager til deres fødselsdag. Vi lavede mini-lagkager, Marie-slikkepinde og flødebolle-klovne og -feer. Det var utroligt hyggeligt, og børnene var super dygtige og kreative som billederne viser.

Børnemuseet et spændende og kreativt tilbud til børnefamilier. Stedet ligger i et af Frederiksbergs hyggeligeste kvarterer. På trods af navnet overholder Børnemuseet ikke de traditionelle museumsregler, for det er nemlig tilladt både at lege med museets genstande og der er mulighed for at udfolde sin kreativitet på mange måder. Pynte cupcakes, male figurer, trille havregrynskugler eller holde børnefødselsdag er blot få af de mange aktiviteter som stedet har at tilbyde. Børnemuseet kan findes både på Facebook og Instagram, hvor man nemt kan følge med i de forskellige aktiviteter som løbende tilbyddes.
Jeg holder forskellige bage-kurser for børn i alderen 5-12 år. For nyligt afsluttede jeg et 6-ugers kursus hvor vi bl.a. lavede cakepops og flødeboller. Til jul er der nu mulighed for at tilmelde sig et 4-ugers kursus, hvor der er massere af julegodter på programmet. Har det interesse, så foregår tilmelding til alle 4 gange eller måske kun en enkelt via børnemuseets mailadresse, men der kan læses meget mere på deres facebookside.

Lidt inspiration til kommende fødselsdage:













Den lækre creme af lavet af lige dele chokolade, flormelis og fløde. Smelt f.eks. 100g chokolade med 1 dl fløde forsigtigt i mikroovnen og tilsæt 100g flormelis -vupti, et styks lækker creme som størkner helt i køleskabet.