Mini Cheesecakes

En lækker opskrift til alle årstider.

Mini Cheesecake-video

Ca. 48 stk
Du skal bruge:
140g digestive kiks
4 spsk smeltet smør

450g flødeost
150g sukker
2 æg
1 tsk citronskal
1 spsk citronsaft
1 tsk vanille

1 pose blandede bær
50g sukker
3 tsk majsstivelse
ca. ½ -1 dl vand

Sådan gør du:
  1. Opvarm ovnen til 175 grader. Kom 48  papirs-mini-muffins-forme i to plader til mini-muffins.
  2. Kom digestive kiks i en pose og bank med et redskab så kiksene bliver til krummer.
  3. Bland krummer og smeltet smør godt og kom ½ tsk i hver form. Pres sammen med fingrene så massen bliver kompakt. Bag dem i ca. 6-8 min.
  4. Bland ingredienserne til flødeostmassen (æggene tilsættes et ad gangen) og fordel massen over formene.
  5. Kagerne bages yderligere ca. 15 min. ved 175 grader.
  6. Kog bærmassen i ca. 15 min og køl det ned i køleskabet.
  7. Kom ca. ½ tsk på toppen af hver kage og sæt kagerne på køl til servering.