Ananas Cheesecake

En nem og lækker Cheesecake. Perfekt hvis det skal gå lidt hurtigt.

Ananas Cheesecake -video

Ca. 8 personer
Du skal bruge:
50g smør
100g knuste makroner
25g finthakkede hasselnødder
1 ds ananas
1/2 dl saft fra ananasdåsen
150g flødeost
3 dl ymer
4 spsk flormelis
2 tsk fintrevet citronskal fra en usprøjtet citron
3 blade husblas

Sådan gør du:

  1. Rør smør, makroner og nødder sammen i en gryde. Pres derefter massen tæt sammen i en rund 20 cm. form eller kagering (uden bund) på et fad. Sæt det i køleskabet i mindst 20-30 min.
  2. Læg husblassen i koldt vand.
  3. Rør flødeost, flormelis og citronskal sammen til det er ensartet og tilsæt ymer.
  4. Vrid husblassen fri for vand og smelt den med ananassaften kort i mikroovnen eller i en lille gryde.
  5. Rør det i massen mens du pisker så der ikke dannes klumper ved chokket.
  6. Skær ananasringene i mindre stykker og vend dem i massen.
  7. Hæld det hele over bunden og ryst evt. formen lidt for at jævne det ud. Stil kagen på køl natten over eller mindst 3 timer. Fjern formen og så er den klar til servering.

God fornøjelse!