Rocky Road Cupcakes

Her har jeg sammensat nogle forskellige opskrifter og sat mit helt eget præg på ingredienserne -og ud kom disse ualmindelige lækre cupcakes.
Rocky Road Cupcakes-Video
Ca. 16 stk
Du skal bruge:
Frosting:
300g sukker
1 3/4 dl mælk
2 spsk kakao
lidt salt
1 spsk smør
1 tsk vanillesukker
ca. 1/2 dl piskefløde
Kagerne:
90g 70% chokolade
240 ml vand (næsten 2,5 dl)
135g blødt smør
330g brun farin
3 æg
150g hvedemel
1,5 tsk bagepulver
3 spsk kakao
60g valnødder (halvdelen hakkes helt fint og resten hakkes groft)
50g mini-marshmallows -klippet i to stykker.
Pynt:
30g mini-marshmallows
50g meget grofthakkede/knækkede valnødder
40g hakket chokolade
3 spsk piskefløde

Sådan gør du:

  1. Bring sukker, mælk, vanillesuker, kako og salt i kog. 
  2. Lad det koge til det når 118-122 grader.
  3. Gør i mellemtiden et isbad klar med isterninger og vand og placer en varmesikker skål i vandet.
  4. Hæld den varme karamel i skålen og pisk til den begynder at sætte sig lidt. 
  5. Tilsæt smør og pisk til konsistensen er er lidt tykkere.
  6. Sæt nu skålen på din røremaskine eller brug en mixer til at piske massen lysere. Lad den stå ved stuetemperatur mens kagerne laves. 
  7. Til kagerne smeltes først chokolade og vand i en gryde ved svag til jævn varme.
  8. Bland smør og farin og pisk derefter æggene i et ad gangen. 
  9. Bland de tørre ingredienser (inklusiv nødderne), og tilsæt dem skiftevis til dejen sammen med chokoladevandet.
  10. Tilsæt nu mini-marshmallows og fordel dejen over 15-16 forme. 
  11. Bag kagerne ved 180 grader ca. 20 min. 
  12. Når kagerne er kolde piskes fløden til let skum og piskes i kakao-/karamelfrostingen.
  13. Kom frostingen i en sprøjtepose og kom lidt på hver kage.
  14. Fordel nu mini-marshmallows og valnødder over kagerne.
  15. Kom fløde og chokolade i mikroovnen til det er smeltet. Hæld det i en kornet og afslut kagerne med striber af chokolade. 
Kagerne bør opbevares på køl, men tages ud af køleskabet ca 20 min før servering. 
God fornøjelse :D