Cake Pops, eller "kage på pind" som jeg oftes hører hvor jeg serverer dem, kan dekoreres på tusinder af forskellige måder! Enjoy!
Ca. 32 stk.
Du skal bruge:
ca. 150g valgfri frosting
Candy Melts, ca. 600g i valgfri farve(r)
Neutral olie
Sådan gør du:
- Smulder din kage med hænderne og tilsæt frosting lidt ad gangen.
- Ælt massen sammen til den er samlet og kan trilles til kugler uden at falde fra hinanden.
- Ved hjælp af et spsk-mål kan du nu måle 2 spsk (30 ml) af massen til hver cake pop.
- Tril klumperne til ensartede runde kugler og kom dem i fryseren 30-60 min.
- Smelt en smule af dine candy melts i mikroovnen. Giv dem 30 sek, rør, 30 sek igen, rør og så burde de være smeltet.
- Dyp din cake pop pind og stik den godt ind i din cake pop (ca. halvvejs).
- Lad dem sætte sig i formen på køl (helst frys) i 30-60 min.
- Smelt dine candy melts som før, men denne gang i et smalt glas (bredt nok til en cake pop) og bland olie i til konsistensen er mere flydende og samarbejdsvittig.
- Dyp din kolde cakepop, bank den forsigtigt af, drej den for at fordele overtrækket jævnt, sæt den i formen og gentag med næste.
- Kom dine cakepops i køleskabet til de har sat sig og dekorer dem som du føler for :D