Cake Pops

Cake Pops, eller "kage på pind" som jeg oftes hører hvor jeg serverer dem, kan dekoreres på tusinder af forskellige måder! Enjoy! 
Cake Pop- video

Ca. 32 stk.
Du skal bruge:
1100g valgfri kage (Jeg brugte i videoen en blanding af denne: Chokoladekageopskrift og denne: Chokoladecupcakeopskrift)
ca. 150g valgfri frosting
Candy Melts, ca. 600g i valgfri farve(r)

Neutral olie

Cake Pop pinde, fx. http://www.kagelighed.dk/da/cookie-treat-sticks-20cm-pk20
En holder, fx. denne Cake Pop holder eller en flamingo blok

Sådan gør du:
  1. Smulder din kage med hænderne og tilsæt frosting lidt ad gangen. 
  2. Ælt massen sammen til den er samlet og kan trilles til kugler uden at falde fra hinanden.
  3. Ved hjælp af et spsk-mål kan du nu måle 2 spsk (30 ml) af massen til hver cake pop.
  4. Tril klumperne til ensartede runde kugler og kom dem i fryseren 30-60 min.
  5. Smelt en smule af dine candy melts i mikroovnen. Giv dem 30 sek, rør, 30 sek igen, rør og så burde de være smeltet.
  6. Dyp din cake pop pind og stik den godt ind i din cake pop (ca. halvvejs).
  7. Lad dem sætte sig i formen på køl (helst frys) i 30-60 min.
  8. Smelt dine candy melts som før, men denne gang i et smalt glas (bredt nok til en cake pop) og bland olie i til konsistensen er mere flydende og samarbejdsvittig. 
  9. Dyp din kolde cakepop, bank den forsigtigt af, drej den for at fordele overtrækket jævnt, sæt den i formen og gentag med næste.
  10. Kom dine cakepops i køleskabet til de har sat sig og dekorer dem som du føler for :D