- Vandbakkelser: Giv smør og vand et opkog i en gryde og rør derefter mel, sukker og bagepulver ud i.
- Når dejen slipper bunden af gryden skal den lige gennemvarmes i yderligere 1-2 min inden den afkøles til ca. 30 grader eller stuetemperatur.
- Tilsæt sammenpisket æg lidt ad gangen til massen er lind -altså ikke for tynd, men glat og tyktflydende. Jeg tilsætter ofte næsten det hele.
- Kom massen i en sprøjtepose med en glat tyl eller en solid frysepose med et 1 cm hul i hjørnet.
- Sprøjt dejen ud som i videoen. Stænger på omkring 8 cm i længden. Bag dem i ovnen ved 200 grader. De skal have ca. 15-18 min, men meget vigtigt: åben ikke ovnen før der er gået mindst 14 min.
- De bagte vandbakkelser afkøles og skæres midt over.
- Chokoladecremen røres godt sammen igen og flødeskummet vendes i.
- Kom cremen i en sprøjtepose med en lille stjernetyl i enden og fordel den over éclairsbundene i en zikzak bevægelse.
- Kom toppene forsigtigt få cremen og afslut med smeltet chokolade. Du kan lave striber som her eller dyppe vandbakkelserne i smeltet chokolade inden de halveres.
Rigtig god fornøjelse og bon appetit!