Glutenfri Brownies

Denne opskrift er en gave til alle! Den er god fordi at glutenallergikere kan spise den, den smager himmelsk og den er ubegribelig nem! Dejlig klæbrig.
Den kan vidst godt sættes på "ting jeg skal prøve før jeg dør" listen :)
Glutenfri Brownies-video

24 stk.
Du skal bruge:
400g chokolade (hvis du har allergi så tjek, at den er glutenfri)
1 spsk vanillesukker
1 dl sukker
2 dl brun farin
1 dl kogende kaffe eller vand
6 æg
200g smør
2 spsk kakao


Sådan gør du:

  1. Kør chokolade, vanillesukker, sukker og brun farin fint i en foodprocessor eller blender. 
  2. Tilsæt kaffe eller vand og kør massen igen til chokoladen er smeltet en smule.
  3. Tilsæt nu smør og kakao og når det er blendet ud kan du tilsidst tilsætte æggene.
  4. Hæld massen i en bagepapirsforet form (20x30cm) og bag den ved 180 grader i ca. en time.
  5. Lad kagen køle af og skær den ud i 24 kvadratiske brownies.

Rigtig god fornøjelse!