Gulerodskage m. Cream Cheese Frosting








  1. Brun farin og olie piskes sammen i en skål. Tilsæt æg og pisk til blandingen er lysere.
  2. Bland alle de tørre ingredienser og nødderne, kom dem i skålen og rør til det akkurat er blandet. 
  3. Tilsæt så gulerod og rør det hurtigt i. 
  4. Hæld blandingen i 2 springforme ca. 20 cm. Bag i 50-60 minutter ved 185 grader og tjek så, om kagen er færdig. Det gør man ved at stikke en kødnål, strikkepind eller lignende i midten af kagen. Kommer den op ren, er kagen færdig. Man kan også trykke let på kagen og se om den springer tilbage eller giver modstand ;)
  5. Lad kagen køle af, inden glasuren kommes på.
  6. Frostingen laves ved at piske smør og flormelis sammen og derefter tilsætte flødeosten. Smag til med en smule citronsaft hvis du synes, at der mangler et modspil til fedmen.
  7. Fordel frostingen mellem kagerne og derefter udenpå den samlede kage. Det kan være en god ide at skære kagerne til så de er flade. 

Enjoy :D