Macadamia Nut Cookies m. hvid chokolade

De her cookies er et "must try" hvis du spørger mig! De er bare så lækre og meget nemme at lave ;) Det eneste man skal være opmærksom på med de her cookies er, at de er bedst 1-3 dage, efter de er bagt, og efter det bliver de lidt tørre i det. Men tag og prøv dem ik? :D

Macadamia Nut Cookies m. hvid chokolade- video
Ca. 40 stk
Du skal bruge:
225g smør eller margarine -blødt
3½ dl sukker
1 1/4 dl brun farin
1½ tsk vanillesukker
2 æg
1 tsk natron
½ tsk bagepulver
½ tsk salt 
6 dl mel
200g grofthakket hvid chokolade
Ca. 160g meget grofthakkede macadamia-nødder (næsten halve) -Jeg plejer at bruge saltede, som jeg skyller godt, da det er svært at finde dem usaltede her i Danmark.

Sådan gør du:
  1. Rør smør, sukker, brun farin og vanillesukker cremet og lyst med en el-pisker eller i en røremaskine.
  2. Tilsæt æggene og rør/pisk godt.
  3. Bland mel, bagepulver, natron og salt og tilsæt det til æggeblandingen. 
  4. Når dejen er rørt hurtigt sammen så den akkurat er blandet tilsættes nødder og hvid chokolade.
  5. Sæt dejklumper af ca. 1½ spsk størrelse på bagepapir med godt mellemrum og bag dem ved 175 grader i ca. 10 min. 
  6. Lad cookies'ne  køle af på en rist inden de serveres.
God fornøjelse og god påske til alle :D