søndag den 9. december 2012

Jule-mini-cupcakes

Ihh....så er det jul og her er nogle små fine julecupcakes.

Jule-mini-cupcakes-video
Juletræer og pakker:)





10 kommentarer:

  1. Jeg vil gerne vide hvad opskriften er?

    SvarSlet
  2. Kunne godt tænke mig opskriften på denne kage..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal du da få :-D Selve kagen er en vanillekage efter denne opskrift "http://nikoline-bage-bloggen.blogspot.dk/2012/03/regnbue-cupcakes.html" dog uden farver, og så er de bagt i minimuffins forme. I midten af kagerne er der en klat karamelcreme: http://nikoline-bage-bloggen.blogspot.dk/2012/12/karamelcreme-dulce-de-leche.html Til det kommer du bare noget af cremen i en sprøjtepose med en lille tyl, og stikker derefter tyllen ned i kagen og trykker til den er fyldt. Frostingen er lidt avanceret, skriv hvis du vil have opskriften, men vil lige nævne at der indgår gelantinepulver, så hvis ikke du har det er den umulig at lave. Istedet kan du bruge en helt normal forsting af smør og flormelis eller en af æggehvider og sukker. Jeg har et lille udvalg her på bloggen som du kan tjekke ud ;-) Selve teknikken til dekorationen kommer på video i slutningen af denne uge :-) Håber det var til hjælp.
      Knus Nikoline.

      Ps. Måske skal du kopier linkadresserne, kan nemlig ikke indsætte link i en kommentar :)

      Slet
  3. Hej, Tænker lige du skriver en mail til mig :D
    Helmut-12-@hotmail.com

    SvarSlet
  4. Fordi jeg har nogle spørgsmål vedrørende ider til afskedsgave (:

    SvarSlet
  5. Hej Nikoline.
    Jeg syntes som regel du laver gode kager, og jeg er rigtig interesseret i selv at lave dem. Men disse muffins er altså lidt meget for søde til mig ihvertfald. Du har nok lavet en begynderfejl med for meget sukker i opskriften også for meget frosting eller hvad du vil kalde det!:)
    Din frosting er heller ikke så god, henviser dig lige til en bedre opskrift
    http://www.oetker.dk/oetker_dk/html/default/debi-82bgu2.dk.html
    Selv denne frosting er bedre end din. Jeg vil ikke hakke på dig, det er kun for at gøre dig bedre:).
    Jeg bagte også selv da jeg var lille, det var dejligt med al den ros, men det blev jeg ikke bedre af. Idag er jeg konditor og har min egen lille cupcakebutik. Nogle gange er det bedst at specialisere sig inden for noget bestemt, så man kan gå i dybden med det. Det gjorde jeg og det har givet mig pote. Min forretning ligger i godt nok på sydsjælland i Skibinge, men hvis du godt kunne tænke dig at komme i praktik er du da velkommen. Ellers vil jeg ønske dig held og lykke med bagningen, håber du tager min råd til dig, jeg er jo erfaren og har prøvet nogle ting før;). Du er rigtig dygtig og der er meget plads til forbedring.
    Mvh. Peder Themming

    SvarSlet
  6. Hej Peder.
    Tak for din kommentar :) Jeg sætter pris på at du har taget dig tid til at skrive til mig, men jeg er både enig, uenig og lidt forvirret! For det første så undrer jeg mig virkelig over, hvordan du kan kommentere sådan på min opskrift på frosting, når den ikke er offentliggjort her på bloggen? Kender du opskriften? Det forvirrer mig en del må jeg tilstå!
    Dernæst vil jeg bare lige høre, om du har bemærket, at det er mini-cupcakes så mængden af frosting er bestemt ikke stor efter min mening.
    Har du prøvet at bage kagerne siden du kan udtale dig om dem? Og hvilken frosting har du da brugt? :D
    Din kommentar undrer mig også da jeg faktisk selv mener at de her kager var mega lækre….i top! OG tro mig…jeg er meget kritisk!
    Selvfølgelig kan konstruktiv kritik rykke lidt, men jeg tror personligt ikke på at det er det der skal til! Jeg tror at man skal lære og blive bedre på den måde! At man skal fornye eller opdaterer sine opskrifter, vaner og fremgangsmåder så snart man har lært noget nyt! Personligt ser jeg ikke kritik som et stort hjælpemiddel! - du må undskylde hvis jeg tolker din kommentar lidt skævt, men mener bare at rosen også kan rykke!
    Tak for dit råd om at specialisere sig, der er bare mindst 8 år til jeg er færdiguddannet så dertil er jeg ikke kommet, men tror ikke jeg vil finde stor interesse i at bruge hver eneste dag på cupcakes desværre :)
    Tusind tak for tilbuddet om en praktikplads, men det går desværre ikke med afstanden! Jeg havde sikkert sagt ja hvis ikke der var så langt ;)
    Det er sjovt med en kommentar som din! Der er jo altid mange meninger og det hører med til det at have en blog, men jeg tror, at jeg ser mig selv et lidt andet sted i livet og i hele bliv-mega-god-og-dygtig-konditor/bager-prossesen end det virker som om at du gør :D Så længe man selv er tilfreds med der hvor man står og det man leverer så behøver jeg faktisk ikke mere! Men de utrolige og rosende kommentarer jeg får i hverdagen er jo med til at fremme min egen tilfredshed!

    Tak for din kommentar…den gav en lille portion stof til eftertanke :)
    -Nikoline :D

    SvarSlet
  7. Hvis man har sin egen cupcake butik så er det mystisk at man så skriver "frosting eller hvad du vil kalde det"

    Frosting er vel frosting det er da alment kendt ... Også uden for konditor kredse.

    Dernæst: nikoline det er så fedt at se en ung pige med din passion. Det er et sjældent syn. Du skal nok drive det langt.
    Konstruktiv kritik tager man ikke skade af... Men så skal den også VÆRE konstruktiv ellers er det ind af det ene øre og ud af det andet.

    Du er en inspiration nikoline

    SvarSlet