lørdag den 1. december 2012

Havregrynskugler

Mhh....

Havregrynskugler-video
Ca. 30 stk.
Du skal bruge:
100g havregryn
75 g sukker
40 g kakaopulver
1 ½ spsk oliemargarine (Becel eller andet flydende fedtstof)
½ dl mælk.

Sådan gør du:

  1. Bland de tørre ingredienser.
  2. Tilsæt oliemargarine og saml massen med mælken. (Den skal ikke være for klistret, men kun så den hænger sammen, når man triller kugler af den).
  3. Stil massen på køl i ca. 30 min.
  4. Tril kugler af massen og tril dem derefter i kokos eller havregryn.
Opbevares i en kagedåse eller lignende. Jeg vil bare lige tilføje: Mhhhhh... :-D

19 kommentarer:

  1. super opskrift den skal jeg helt sikkert prøve
    håber snart der kommer nogle flere gode tips og bage tricks ind på din kanal ♥♥♥

    SvarSlet
    Svar
    1. Heii :D
      Det lyder godt!! ;) Ja jeg håber også at mine lærere vil stoppe med at læsse os med afleveringer, haha :P Ej, der skal nok komme noget har bare ikke så meget tid for tiden!
      -Nikoline

      Slet
  2. Hej Nikoline!. Jeg har prøvet at lave havregrynskuglerne men jeg var lidt forvirret om at mange andre på nettet tilsætter flormelis og ikke helt normalt sukker. Jeg har prøvet med den opskrift hvor jeg tilsatte sukker, men så var det ikke behageligt fordi man kunne mærke da man bed i den var det så knasende fordi sukkeret.(jeg ved ikke lige hvordan man skriver det men du ved hvad jeg mener).Derfor ville jeg prøve med flormelis.(jeg har ikke prøvet det med flormelis) men jeg skal prøve nu om 2-3 dage og så ville jeg give dig et svar om hvordan de blev Knus Yasmin PS Jeg elsker dine opskrifter og jeg bager altid de ting du laver og forresten mente det ikke på den onde måde ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar Yasmin.

      Tak skal du have for din søde ros. Jeg bruger sukker i denne her opskrift for jeg kan nemlig godt lide det lille knas det giver, men lader du dem stå i køleskalbet natten over suger sukkeret ofte lidt fugt og bliver mindre knasende. ;) Men giv mig endelig svar om hvordan de bliver med flormelis!
      - Nikoline :)

      Slet
  3. Hej nikoline
    Jeg har ikke en gram måler, ved du hvor meget 100 g er i glas?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ved det desværre ikke, men det er nemt at slå op på nettet :D

      Slet
  4. hej jeg er igang med alt lave opskriften

    SvarSlet
  5. Hej Nikoline:)
    Jeg har prøvet opskriften et par gange (de smager jo mega godt) men det har ikke lykkedes mig at få kokossen til at hænge ordenligt fast.... Hvad kan jeg ha' gjort forkert?

    P.s elsker din blog!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak ;)
      Jeg kunne forestille mig at at du triller alle til kugler før de trilles i kokosen? Det hænger bedre fast hvis du triller dem i kokos lige efter at de er rullet! På den måde har de stadig varmen fra dine hænder og er ikke blevet "tørre" på overfalden endnu.Har du set min video? Der triller jeg dem i kokos ved hjælp af skålen så de ikke bliver klistrede :) meget smart haha!

      -Nikoline

      Slet
  6. Jeg vil bare lige sige at man sagtens kan nøjes at samle den med mælk - konsistensen bliver superfin :)

    SvarSlet
  7. Smagte mega godt. God opskrift:-)

    SvarSlet
  8. heeey søde! nam nam hvor de smagte godt! tak for opskriften <3

    SvarSlet
  9. Hej Nikoline. Hvis man ikke man ikke har oliesmør kan man så godt bruge normalt smør??❤️❤️ PS elsker din blog og youtube kanal❤️❤️

    SvarSlet
  10. Simpelhen så gode så nemme😀

    SvarSlet
  11. Super gode og så nemme 😀

    SvarSlet
  12. Svar
    1. Det er flydende margarine. Fx. Bechel eller Flydende AMA :)

      Slet
  13. elsker dine videoer

    SvarSlet