Squashbrød



Lækkert saftigt squashbrød -og så er det oven i købet nemt at lave:)
1 stort eller 2 mellem.

Squashbrød-video

Du skal bruge:
50g smeltet smør
4 dl lun mælk
1dl yoghurt naturel (eller anden surmælksprodukt)
50g gær
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
200g groftrevet squash
1 dl friskhakket persille
ca. 800g mel (ikke for meget)

Sådan gør du:

  1. Bland smør, mælk og yoghurt i en skål og opløs gæren deri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen, det er nemmest i en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i ca. en time.
  4. Slå dejen ud til et eller to brød på en bageplade.
  5. Lad brødet/brødene efterhæve 30 min. og bag dem ved 200 grader i 25-35 min.
Nyd opskriften:D