tirsdag den 7. august 2012

Rosmarinbrød (madbrød)

Det her er et af mine ynglings madbrød. Det smager virkelig bare dejligt!

Rosmarinbrød
Du skal bruge:
25g gær
3 dl vand
1,5 dl olivenolie
1 tsk salt
1 tsk frisk finthakket rosmarin
450g hvede- eller pizzamel
Friske rosmarinblade og havsalt i flager til drys.

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt de andre ingredienser og ælt dejen godt igennem.
  3. Lad dejen hæve ca. 40 min.
  4. Kom dejen i en smurt form (eller en med bagepapir), du kan bruge en tærteform, bradepande eller lignende.
  5. Lad brødet hæve ca. ½ time mere.
  6. Drys brødet med friske rosemarinblade og flagesalt.
  7. Bag brødet ved 220 grader i ca. 20 min.
  8. Lad det køle af, skær det eller bryd det og nyd det :D
God fornøjelse;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar