Chokolademuffins uden mel

De her muffins er virkelig lækre, og rimlig nemme at lave:D  Og så er det jo smart hvis man har gluten-allergi:-) Opskriften er egentligt fra en cupcakebog men syntes næsten det ville være synd med frosting ovenpå de lækre kager.

Ca. 14 stk.
Du skal bruge:
25g kakao
0,6 dl varmt vand
100g smeltet chokolade
100g smeltet smør/margarine
220g farin
75 g malede hasselnødder
3 æg delt i hvider og blommer

Sådan gør du:

  1. Rør kakao med vand til det er jævnt.
  2. Tilsæt chokolade, smør, farin, nødder og æggeblommer.
  3. Pisk hviderne helt stive og vend chokolademassen i hviderne af to omgange.
  4. Fordel dejen over ca. 14 papirsforme, og bag dem ved 180 grader i ca. 45-60 min.
God fornøjelse!;)