Kokos Marengs Æblekage

Ufattelig lækker!


Kokos Marengs Æblekage-Video
ca. 10 personer
Du skal bruge:
4 æggehvider
200g sukker
100g grofthakket chokolade
100g kokosmel
Fyld:
200g god cremefraise 18%
1/4 l fløde (2½ dl)
4 store æbler med skræl skåret i mundrette stykker

Sådan gør du:

  1. Pisk æggehviderne meget stive, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen, og pisk igen i lang tid!!
  2. Vend forsigtigt chokolade og kokos i og fordel massen over 2 styks 20x30 cm forme. Den ene skal være foret med bagepapir og  den anden skal smørres godt.
  3. Bag bundene på 150 grader i ½ time.
  4. Pisk fløden stiv og vend fyldet sammen.
  5. Når bundene er HELT afkølede kan du samle kagen; fordel fyldet på bunden unden bagepapir, befri den anden bund fra bagepapiret og placer den på toppen. 
  6. Lad kagen stå natten over i køleskabet inden servering. Den kan godt laves 1-2 dage før servering. 
Rigtig god fornøjelse:)