Små chokolade brownies

Det her er nogle lækre brownies. Du kan både bruge dem til dessert eller bare en hyggelig eftermiddag. De bliver dejlig konfekt-agtige.


16 stk.
Du skal bruge:
2 æg
2 dl sukker
1 tsk vanillesukker
50g smør
½ dl lys sirup
2 dl mel
1 dl kakao
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
100g god 70% chokolade.


Piskefløde 
Lidt mere chokolade (ca. 50 g)






Sådan gør du:
1. Varm ovnen op på 175 grader
2. Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og skummende.
3. Smelt smørret og bland det med og sirup. Vend det i æggemassen.
4. Bland mel, kakao, bagepulver og salt, og vend det i dejen.
5. Smelt chokoladen ( 100g) og vend også det i dejen.
6. Fyld 16 muffinsforme op ca. 2/3 fyldt, og bag dem i 15-18 min.
7. Når de kommer ud af ovnen vil de synke lidt sammen i midten.


8. Hak resten af chokoladen fint og smelt ca. halvdelen over simrende vandbad.
9. Når chokoladen er godt varm tages den af varmen, og resten af chokoladen kommer i.
10. Nu kan du lave en kornet af et trekantet stykke bagepapir formet som et kræmmerhus.
11. Hæld den tempererede chokolade i kornettet, ikke fyld det for meget.
12. Så kan du nu sprøjte små chokolade hjerter ud på et stykke rent bagepapir, og lade dem størkne (helst i køleskabet).


13. Pisk fløden og læg en klat i hullet på hver kage....pynt med en eller to chokoladehjerter.
God fornøjelse:)