Du skal bruge:
100g smeltet smør eller margarine
2 æg
2½ dl sukker
1 spsk vanillesukker
½ dl kakao
2 dl hvedemel
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
Icing:
2 dl piskefløde
200g mørk chokolade ca. 55%
Sådan gør du:
- Bland æg og smør.
- Bland de tørre ingredienser.
- Bland de to ting sammen men stop med at røre så snart massen er ensartet.
- Fordel dejen i papirs-forme.
- Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca.18 min. ( de falder sammen på midten)
Icing:
- Bring fløden i kog og tag den af varmen så snart den koger.
- Tilsæt chokoladen og lad det stå et minut.
- Rør det sammen og hæld det i en skål. Lad det stå i køleskabet overdækket med film natten over eller bare 1-2 timer til det er helt koldt.
- Pisk cremen så den bliver lysere og dekorer dine kager som du ønsker evt. med en sprøjtepose.
Rigtig god fornøjelse.