Chokolade cupcakes

Du skal bruge:
100g smeltet smør eller margarine
2 æg
2½ dl sukker
1 spsk vanillesukker
½ dl kakao
2 dl hvedemel
½ tsk salt
 1 tsk bagepulver

Icing:
2 dl piskefløde 
200g mørk chokolade ca. 55%

Sådan gør du:

  1. Bland æg og smør.
  2. Bland de tørre ingredienser.
  3. Bland de to ting sammen men stop med at røre så snart massen er ensartet.
  4. Fordel dejen i papirs-forme.
  5. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca.18 min. ( de falder sammen på midten)
Icing:

  1. Bring fløden i kog og tag den af varmen så snart den koger.
  2. Tilsæt chokoladen og lad det stå et minut.
  3. Rør det sammen og hæld det i en skål. Lad det stå i køleskabet overdækket med film natten over eller bare 1-2 timer til det er helt koldt.
  4. Pisk cremen så den bliver lysere og dekorer dine kager som du ønsker evt. med en sprøjtepose.
Rigtig god fornøjelse.







Kommentarer

Populære indlæg